Butifarra Games

20/08/2019
Crossfit Tramuntana

El passat mes de juliol a CrossFit Tramuntana vam cel·lebrar els "Butifarra Games" un event en el que van participar al voltant de 50 atletes.

BUTIFARRA GAMES

El passat 20 de juliol a CrossFit Tramuntana vam compartir amb els atletes del box un dia de competició i germanor en el que van participar al voltant de cinquanta persones. La competició va començar a les 9 h del matí a la zona de la Rubina, a la platja d'Empuriabrava. Allà la primera ronda dels equips de la categoria novel va donar el tret de sortida a una diada de CrossFit outdoor i indoor on el bon ambient i el companyonia van predominar com a fil conductor de la jornada.

En el 1er WOD els equips de la categoria novel, scaled y rx van haver de fer 2 rondes de:

• Buy in 15 Burpee Synchro
  • 60 meters swim together (novel) / 100 meters swim together (scaled/Rx)
  • 25 meters Body Drag (novel) / 50 meters Body Drag (scaled/Rx)
  • 25 Meter Body Carry (novel) / 50 meters Body Carry
  • 25 Partner Squats (novel) / 30 Lounge Synchro (scaled) / 50 altern squat pistols
  • Cash out 60 Meter Swim (novel) / Cash out 100 Meter Swim (scaled/rx)

En el 2º WOD vam fer:

• 21-15-9 push-ups hand release synchro a repartir (novel) / Hand Stand push-ups Ab-Mat a repartir (scaled) / Hand Stand Push-ups Synchro
  • 42-30-18 Power Clean (novel) / Hang Power Clean (scaled/Rx)
  • Pesos: Novel H 30 - D 20 / Scaled H 40 - D 25 / RX H 60- D 40

En el 3er WOD els atletes es van haver de posar les piles amb una combinació de moviments gimnàstics i d'halterofília. El timecap per tots els nivells va ser de 12 minuts, però cada nivell havia de moure pesos diferents.